ПГ ГЕРБ призова в декларация от парламентарната трибуна президентът Румен

...
ПГ ГЕРБ призова в декларация от парламентарната трибуна президентът Румен
Коментари Харесай

Гърневски иска Радев да оттегли желанието си за втори мандат: Четири години стигат г-н президент!

ПГ ГЕРБ прикани в декларация от парламентарната естрада президентът Румен Радев да отдръпна поръчката си за втори мандат.

Народният представител от ГЕРБ Спас Гърневски съобщи от трибуната на Народното събрание:

"Като хора с повече опит в политиката ви призоваваме да се смирите, да признаете неуспехите си и най-почтено да оттеглите поръчката си за втори мандат. Четири години стигат господин президент ".

"Ние от дълго време знаем, че конституционно отредените ви пълномощия ви стягат, само че дано не забравяме, че в правовата страна има правила на политическо благовъзпитание, които родните държавници следва да съблюдават. Г-н президент, не станаха ли доста неуспехите на вашия екип, докога обществото ще търпи несъответстващите ви дейности и обикновената липса на надзор върху подчинените ви? Докога разюзданото президентство и неговите чиновници ще разрушават престижа на европейска България? ", уточни той.

В декларацията Гърневски регистрира, че от ОЛАФ проверяват кой е манипулирал изискванията на публичната поръчка за доставка на високопроходими коли за Министерство на вътрешните работи, визирайки секретаря по антикорупционна политика на президента Пламен Узунов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР