ПГ ГЕРБ призова в декларация от парламентарната трибуна президентът да

...
ПГ ГЕРБ призова в декларация от парламентарната трибуна президентът да
Коментари Харесай

Гърневски: Четири години стигат, г-н президент

 ПГ ГЕРБ прикани в декларация от парламентарната естрада президентът да отдръпна поръчката си за втори мандат.

Народният представител от ГЕРБ съобщи от трибуната на Народното събрание:  " Като хора с повече опит в политиката ви призоваваме да се смирите, да признаете неуспехите си и най-почтено да оттеглите поръчката си за втори мандат. Четири години стигат господин президент ".

" Ние от дълго време знаем, че конституционно отредените ви пълномощия ви стягат, само че дано не забравяме, че в правовата страна има правила на политическо благовъзпитание, които родните държавници следва да съблюдават. Г-н президент, не станаха ли доста неуспехите на вашия екип, докога обществото ще търпи несъответстващите ви дейности и обикновената липса на надзор върху подчинените ви? Докога разюзданото президентство и неговите чиновници ще разрушават престижа на европейска България? ", уточни той.

В декларацията Гърневски регистрира, че от ОЛАФ проверяват кой е манипулирал изискванията на публичната поръчка за доставка на високопроходими коли за Министерство на вътрешните работи, визирайки секретаря по антикорупционна политика на президента Пламен Узунов.

" Скоро има избори - тогава хората ще се произнесат дали желаят политици като или като ", отвърна му социалистът Крум Зарков.

Той уточни, че България е осъждана нееднократно поради това, че депутати от ГЕРБ си разрешават да изопачават обстоятелствата и да произнасят присъди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР