ПФК ЦСКА внесе яснота по казуса с акциите на Христо

...
ПФК ЦСКА внесе яснота по казуса с акциите на Христо
Коментари Харесай

ЦСКА: Христо Стоичков остава акционер в клуба с дял от 20%, премахването му никога не е било на дневен ред

ПФК ЦСКА внесе изясненост по проблема с акциите на Христо Стоичков, откакто по-рано през днешния ден се появиха информации, че именитият футболист към този момент не е измежду акционерите в клуба.

" Червените " прецизираха, че Стоичков ще продължи да има 20% от акциите на ЦСКА, само че защото сега тече преструктуриране в клуба окончателните промени " ще излязат в Търговския указател на по-късен стадий ".

Припомняме ви, че в границите на днешния ден се появиха информации, че от 2 март едноличен притежател на " армейците " е компанията " Спорт Инвестмънт ", която на собствен ред благосъстоятелност на " Фонд спорт " и " Литекс " АД, които имат по 50% от акциите на " Червения клуб ".

От ЦСКА обаче побързаха да опровергаят фактът, че Христо Стоичков към този момент не е измежду акционерите и допълниха, че негово унищожаване " в никакъв случай не е било на дневен ред ".

Ето го и цялото известие от ЦСКА:

" Във връзка със спекулативните вести в спортните издания бихме желали да внесем изясненост: Христо Стоичков остава акционер в клуба с дял от 20%. Както изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов ясно изясни по време на последната ни конференция – сега тече преструктуриране на клуба, а собствеността ще бъде разграничена по следния метод: 40% - 40% - 20%. Заради въпросното преструктуриране, окончателните промени ще излязат в комерсиалния указател на по-късен стадий. Никога на дневен ред не е било премахването на най-голямата легенда на ЦСКА в лицето на Христо Стоичков от акционерите на клуба.

А по отношение на всички „ бомбастични “ заглавия, бихме желали да напомним част от обявата ни от 07.02.23 година:

Бихме желали да ви призовем да не вярвате сляпо на всяка информация, която се появи в общественото пространство, а да разчитате на формалните канали на клуба. Ръководството подхваща всички вероятни ограничения, с цел да реализира най-важните за ЦСКА цели. Призоваваме и публицистите за повече отговорност при боравенето с информация и цитирането на източници. Вярваме, че уважението към личната ви специалност и самите вас го изисква "





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР