Десният краен защитник на ЦСКА Иван Турицов ще се завърне

...
Десният краен защитник на ЦСКА Иван Турицов ще се завърне
Коментари Харесай

Турицов ще се завърне в игра срещу Лудогорец

Десният краен бранител на ЦСКА Иван Турицов ще се завърне в игра при гостуването на Лудогорец през идващия уикенд.

Националът ни за последно бе на терена при турнирната победа с 4:0 над Ботев (Пловдив), само че беше сменен още в 20-ата минута поради болежка в региона на аддукторите. Той лекуваше тази контузия и в седмиците преди дуела с " канарчетата ", като по-късно тя се възобнови и наложи по-дълга отмора. Вече 10 дни Турицов тренира на цялостни обороти и даже е доста евентуално да стартира напряко като титуляр в Разград. При такова решение на Стамен Белчев Вион ще се завърне отляво на защитата на мястото на Сейни Санянг, който е осъден поради 5 насъбрани жълти картона.

Както е известно, това е последният месец на Турицов в ЦСКА, защото ще напусне клуба след края на сезона. Почти несъмнено той ще поеме в посока Полша, като някои информации сочат, че се е схванал да укрепи като свободен сътрудник 11-ия в локалния хайлайф Заглебие Любин.

Десният бранител дебютира с алената фланелка напролет на 2019-а под управлението на Любослав Пенев, а от този момент насам записа 169 участия във всички шампионати, в които се регистрира със 7 попадения, като всички са от дузпи.
 Легендата Христо Стоичков е спряган за президент на ЦСКА?
Легендата Христо Стоичков е спряган за президент на ЦСКА?

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР