ПФК Левски подписа договор с нападателя Джевад Ел Джамили. Контрактът

...
ПФК Левски подписа договор с нападателя Джевад Ел Джамили. Контрактът
Коментари Харесай

Левски с четвърто ново попълнение

ПФК Левски подписа контракт с нападателя Джевад Ел Джамили. Контрактът на испанския футболист с марокански корени е за период от 3 години.
Прочетете още
Той е роден на 4 септември 2002 година в Барселона (Испания). Юноша е на локалния Еспаньол, а през лятото на 2020 година минава в различен испански отбор – Дам. През лятото на 2021 година минава в кипърския Акритас, където изиграва 19 мача и вкарва 2 гола.

ПФК Левски приветства с добре пристигнал на Герена Джевад Ел Джамили и му пожелава доста победи, голове и щастливи мигове със синята фланелка.

Кипърският Акритас Хлорака също публично разгласи прехвърлянето на Джавад ел Джемили в Левски. Отборът, воден от Бруно Акрапович, си резервира и 40% при идващ трансфер на 20-годишното испанско крило.

До момента отборът беше взел бразилецът Рикардиньо от Гремио, Асен Чандъров от Септември и Кристиан Димитров, който пристигна като свободен сътрудник. 

Левски няма победа от октомври м.г. и изравни антирекорд от 60-те години и към този момент е с 10 следващи мача без триумф в шампионата. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР