ПФК Левски има удоволствието да анонсира пред всички левскари и

...
ПФК Левски има удоволствието да анонсира пред всички левскари и
Коментари Харесай

ПФК Левски представя: „Като Гунди“ - първата по рода си детска книга за „синята легенда

ПФК Левски има удоволствието да анонсира пред всички левскари и българската общност идното излизане на книгата „ Като Гунди “.

Проектът е първият по рода си двуезичен алманах с разкази, истории, мемоари и цитати за живота и кариерата на незабравимата деветка, приспособени и илюстрирани особено за подрастващото потомство.

Мисията на книгата е да показа пред младото потомство изключителните достолепия на един от най-големите български футболисти. Разказите разказват живота и кариерата на Гунди, описват за характера и силата му, за вярата и убежденията, за силата на духа и любовта към футбола, която зароди в последователите. За обаянието и величието на един състезател - образец за геройство, човещина и героизъм.

„ Искаме тази книга да способства за образуването на левскарските полезности, които са от извънредно значение за пълноценното развиване на подрастващите “, споделят създателите Ивайло Кючуков и Райчин Генов.

„ Като Гунди “ показва Георги Аспарухов като невероятен и талантлив футболист. Явление, надхвърлящо границите на футбола. Характер, който всички ние желаеме да възпитаме у наследниците си.

Да бъдеш Като Гунди! Да бъдеш човек!

ПФК Левски кани всички вас на честванията към годишнината на Георги Аспарухов в петък (4 май), където ще може да се запознаете с книгата „ Като Гунди “ и нейните създатели. Срещата ще се състои от 17:30 часа на територията на особено построения пред Сектор „ А “ на стадион „ Виваком Арена Георги Аспарухов “ - „ Виваком детски фън парк “, в който ще бъдат ситуирани разнообразни атракциони като Плейстейшън зона, джаги, клетка за футбол един на един и други.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР