ПФК Ботев Пловдив няма непогасени задължения към НАП. Футболният клуб

...
ПФК Ботев Пловдив няма непогасени задължения към НАП. Футболният клуб
Коментари Харесай

ПФК Ботев Пловдив няма непогасени задължения към НАП

ПФК Ботев Пловдив няма непогасени отговорности към Национална агенция за приходите. Футболният клуб е безупречен във връзка с дължими налози и осигуровки. Данните бяха предоставени на Дарик в формален отговор от приходната организация по Закона за достъп до социална информация.

Конкретната информация от осведомителните масиви на Национална агенция за приходите дава сведения доникъде на 2023 година

При отдръпването на Георги Самуилов през есента на 2021 година сдружението бе с над 1 млн. лева насъбрани отговорности към разнообразни държавни и общински институции. Данни от Национална агенция за приходите демонстрират, че през последните две години притежателят на клуба Антон Зингаревич е погасил всички отговорности към организацията. С желанията му да даде нова посока за развиване на клуба очевидно са свързани и актуалните промени.

Както стана ясно, откакто назначи нов изпълнителен, нов състезателен и нов административен шеф, Зингаревич е провел и персонално договарянията с сегашния треньор Димитър Димитров-Херо.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР