pexels.comЗа сериозен удар на полицията в испания съобщават сега. Има

...
pexels.comЗа сериозен удар на полицията в испания съобщават сега. Има
Коментари Харесай

Националната полиция на Испания съобщи, че са задържани 23-ма души, заподозрени в пране на пари на руски престъпни групировки

pexels.com

За сериозен удар на полицията в испания оповестяват в този момент. Има и доста арестувани.

Националната полиция на Испания заяви, че са  арестувани 23-ма души,  заподозрени в  пране на пари на съветски незаконни групировки,  предаде Би Би Си. Според проверяващите, става дума за членове на група, която е съумяла да проникне в испански държавни институции.

Разследването,  което е  почнало при започване на 2013 г ., е проведено  с присъединяване на Европол . Установено е, че престъпни организации от някогашния Съветски съюз са употребявали територията на Испания за изпиране на насъбрани по незаконен път капитали. Това е ставало предимно  посредством развлекателни заведения -  дискотеки, нощни клубове и заведения за хранене, както и посредством недвижими парцели на испанското крайбрежие.

Испанските управляващи дефинират това следствие като  най-мащабната интервенция против мафията за последните 10 години , предвид на високото състояние и въздействието на разследваните лица.

При интервенцията, с кодово наименование " Костенурка ", служителите на реда са претърсили  18 адреса  в Аликанте, Тарагона, Мадрид и на остров Ибиса. У арестуваните е открито и конфискувано  огнестрелно оръжие, както и над 300 хиляди евро  в брой,  диаманти, 16 първокласни автомобила.  Блокирани са банкови  сметки и активи за милиони евро,  съобщават от полицията.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР