Певиците Дара и Гери-Никол ще пеят на концерт в Казанлък,

...
Певиците Дара и Гери-Никол ще пеят на концерт в Казанлък,
Коментари Харесай

Преди събора на Бузлуджа: Гери-Никол и Дара ще пеят на младежите от БСП

Певиците Дара и Гери-Никол ще пеят на концерт в Казанлък, който е проведен от младежката организация на Българска социалистическа партия. Решението е било утвърдено от управлението на партията, научи OFFNews.
 Рут Колева избухна: Гери-Никол с
Събитието е част от програмата на обичайния годишен събор на социалистите на връх Бузлуджа. В концерта ще вземе присъединяване и Мариана Попова. Той ще се състои в петък вечер след полемика, проведена от младежите на Българска социалистическа партия.

По-рано същия ден ще бъде показана книгата " Ален Мак уединен " от Мерсия Макдермот. Събитието е отдадено на 127-та годишнина от Бузлуджанския конгрес. Книгата е биографична и показва живота на създателя на българската левица Димитър Благоев. Преди концерта с Дара и Гери-Никол ще има и друго събитие - колоездачен пробег за купа „ Бузлуджа 2018 ”, чийто старт ще бъде даден от ръководителя на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Световноизвестният Горан Брегович и неговият оркестър ще са гвоздеят в стратегия на събора. Те ще излязат в събота пред събралите се на Бузлуджа социалисти.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР