Певицата Виктория с премиера на нов сингъл и подписан договор

...
Певицата Виктория с премиера на нов сингъл и подписан договор
Коментари Харесай

Виктория с нова песен и договор с Warner Music

Певицата Виктория с премиера на нов сингъл и подписан контракт с Warner Music. Премиерата на песента е взаимното партньорство с една от трите най-големи музикални компании в света. Песента носи името “Lover’s Trial “. Подписването с Warner Music e огромен триумф за Виктория, която имаше опция да показа България на Евровизия през 2020 и 2021 година. Сделката се дължи на съвместената работа на изключителния лицензиант на Warner Music за България - Орфей Мюзик, посредством който се дистрибутират цифрово синглите на певицата от края на 2022 година, и на продуцентската компания зад Виктория – Ligna Studios, която стои зад музикалните ѝ планове и интернационалните ѝ триумфи от 2019 насам.

Виктория споделя: „ Много съм щастлива, че ставам част от фамилията на Warner Music. Благодаря на всички, които поддържат мен и моята музика. “Lover’s Trial ” е ария, с която доста се гордея. Вдъхновена е от разлъка, която изживях неотдавна и споделя за този кръговрат от смесени и доста мощни усеща, в който постоянно попадаме в края на една връзка. “

Музиката и текстът на „ Lover’s Trial ” са дело на Виктория, която работи по тях с шведските композитори Оливър Бьорквал, Хелена Ларсон и американката Софи Хинтц. Песента към този момент е налична във всички стрийминг платформи за музика. Видеото е режисирано от Виктория Караколева от Mooncut Film Studio, а основен оператор е Дамян Димитров.

Виктория доби известност в Европа, откакто показа България на Евровизия 2020 и 2021. Тя продължава да е един от българските актьори с най-вече интернационалните слушатели в цифровите платформи. Певицата на Ligna Studios завоюва третия сезон на „ Маскираният артист “, а през 2022 имаше опция да пее на огромни интернационалните подиуми в Мадрид, Лондон, както и да бъде част от най-голямото лятно турне в България.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР