Певицата Веси Бонева стана майка. Това разкри самата тя в

...
Певицата Веси Бонева стана майка. Това разкри самата тя в
Коментари Харесай

Веси Бонева роди момченце - slava.bg

Певицата Веси Бонева стана майка. Това разкри самата тя в обществените мрежи. Изпълнителката на "Остани " е родила на 30 септември, само че едвам в този момент удостовери щастливата вест.

"Най-щастливото събитие в нашия живот - Дариел Яворов Велчев проплака за първи път на 30.09.2020 от златните ръце на доктор Алекс Кобаков и доктор Илиана Христова Мазнейкова тъкмо в 15:27 минути!

Заедно с Явор Велчев сме на седмото небе от благополучие и към този момент дребното ни богатство си е у дома живо и крепко! ", написа Бонева в обществените мрежи, с което разкри и името и пола на бебето. Тя добави, че с таткото са на седмото небе от благополучие.

"На 30-и септември Съдбата благослови мен и обичаната ми жена с най-прекрасния подарък в живота ни. (...) Обичам това красиво създание с цялото си сърце! (...)

Най към този момент - благодаря на Весела Бонева - най-прекрасната жена, която всеки ден ми дава образец за мощ, резистентност и религия в света - ти правиш всичко това да се случва толкоз красиво! Сърцето ми тупти с нова мощ! ", гласи част от изказването и на композитора Велчев във връзка раждането на наследника му.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР