Певицата Цветелина Грахич го закърши здраво. След като Слави Трифонов

...
Певицата Цветелина Грахич го закърши здраво. След като Слави Трифонов
Коментари Харесай

След като Слави Трифонов я изгони, животът на Цветелина Грахич се преобърна. Ето какво я сполетя

Певицата Цветелина Грахич го закърши крепко. След като Слави Трифонов я изгони от екипа си, а тя самонадеяно съобщи, че се пуска в солова кариера и ще се оправя идеално и без Дългия, кариерата й е тръгнала внезапно надолу, оповестява „ Уикенд “. Това е довело и до съществени финансови проблеми, свързани най-много с непрестанно намаляващите предложения за участия към босненката. Според изданието, Грахич даже е свалила 1000 лв. от нормалния си хонорар, само че все пак нещата освен че не се усъвършенстват, а вървят още по-зле. Към днешна дата тя успявала да си уреди най-вече по 1 присъединяване на седмица, за което получава 3000, вместо нормалните 4000 лв..

И въпреки сума от порядъка на 12 000 лв. на месец да наподобява на пръв взор фантастично добра, при Грахич нещата не стоят тъкмо по този начин.

Това е, тъй като певицата би трябвало от своя страна да заплаща възнаграждения на студиа за звукозапис, композитори, създатели на текстове за песни, да финансира клипове, както и да си набира театрално облекло, което по никакъв начин не е на ниска цена. По този метод Грахич е на ръба от това разноските й да превишат припечеленото на сцената. Друг огромен проблем на нахаканата босненка е фактът, че откогато към този момент не е всяка вечер в народен ефир, ползата към изявите й е в непрекъснат спад. Отделно преди тя постоянно се изявяваше в дует с Борис Солтарийски, а в сегашната обстановка към този момент няма право да пее с него. Последните места, където тя разгласи свои изяви са Дупница и Китен, само че е видно, че появите й на сцена се броят на пръстите на едната ръка.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР