Певицата Тита се хвалеше с ново гадже след раздялата с

...
Певицата Тита се хвалеше с ново гадже след раздялата с
Коментари Харесай

Тита крие голяма тайна

Певицата Тита се хвалеше с ново гадже след раздялата с ММА боеца Недно Николов, който не спираше да я изненадва със скъпи дарове. Тайното гадже на Тита не било за проявление, разясняват осведомени. Не излиза наяве дали е женен, по-възрастен или пък известна персона. 

Накрая Тита го е зарязала и е подхванала нещо съществено в любовен проект, което шокира даже най-хубавите й другари. Никой от тях не може да повярва, че " Антилопата " е способна на подобен поврат. 

Запознати издават, че младата певица е дала прошка всичко на някогашния си и са се събрали още веднъж. Тита е не запомнила побоя, поради който се разделиха и още веднъж е обятията на Недко, написа Шоу блиц. 

Нейни приятелки не утвърждават връзката им, защото след раздялата Тита им е разказала шокиращи детайлности за отношението на Недко към нея и те са уверени, че още веднъж ще звучат плесници във връзката. 

Самата Тита преди месец унищожи Николов с думите си, че е бил с нея, с цел да се възползва от славата й. Носят се клюки, че Недко е упражнил принуждение против певицата, откакто научил за нейна невярност. Към момента двамата са се разбрали да не афишират обществено, че са още веднъж дружно, с цел да избегнат непотребни трудове и най-много да се уверят, че връзките им ще бъдат гладки в бъдеще.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР