Певицата София Георгиева се завръща на музикалната сцена с нова

...
Певицата София Георгиева се завръща на музикалната сцена с нова
Коментари Харесай

"Синият талисман" София се завръща с нова песен

Певицата София Георгиева се завръща на музикалната сцена с нова ария - " Пътят към теб ". Това става 3 години след последната ѝ поява пред аудитория.

" След " Син амулет " това е първата ария, към която се прояви подобен интерес. Ще снимаме клип скоро. Никога не съм серпантина да върша музика, в това число в интервала, в който не бях в България - 5 години живях в Англия. Върнах се в България, известно време работих като пиар, имах потребност да трансформира малко ъгъла, само че в този момент съм доста заредена. Съвсем скоро ще издам втори албум ", разгласи певицата в " България заран ".

" Трябва да внимаваме доста какви послания насочваме към младежите. Не залагам на комерса, не се стремя да последвам стилните трендове. Следвам личните си страсти и усеща ", показа още София пред Bulgaria ON AIR.

Певицата призна, че фантазията ѝ е да се върне на сцената и още веднъж да контактува онлайн с публиката. Мотивирана е и мощно желае това да се случи. А през лятото ще приготвя новия си албум, който се чака да излезе през есента.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР