Певицата Софи Маринова дължи хиляди левове на свои заможни приятели

...
Певицата Софи Маринова дължи хиляди левове на свои заможни приятели
Коментари Харесай

Софка страшно заборчя! Дължи 150 000 на познати

Певицата Софи Маринова дължи хиляди левове на свои заможни другари и познати, научи HotArena.

Става дума за невърнати пачки от порядъка на 150 000 лв.. Близки до певицата разкриват, че тя желала крупни заеми, които по-късно не прибирала. Парите пръскала главно по Гринго, допреди той да бъде окошарен в ареста през есента с обвинявания за изнудване. Софка обичала да показва висок стандарт на живот, въпреки че към този момент не изкарвала тлъсти възнаграждения.

Към днешна дата тя можела да си разреши баровски придобивки, разчитайки само на участията си. Затова се научила да желае заеми, само че след това не ги прибирала.

Маринова пилеела парите за нови коли, облекла, заведения за хранене, да глези сина си Лоренцо, както и за всевъзможни първокласни джаджи.

В Етрополския край се приказва, че Софи все молела за отсрочвания, само че по този начин и не събирала нужните средства да завърши отговорностите си. Някой от нейните кредитори разчитат да си приберат парите след присъединяване на певицата в шоуто " Като две капки вода “.

Според осведомени певицата е влезнала в омагьосания кръг с заемите и била принудена да проси пари, само че повода не е Гринго, а огромен заем от финансова институция. Тя не внасяла постоянно в банката и по този начин се натрупали големи лихви, които певицата няма опция да погаси, написа „ България през днешния ден “.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР