Певицата ще отговаря пред съда за това, че около 4

...
Певицата ще отговаря пред съда за това, че около 4
Коментари Харесай

Обвиниха в хулиганство Жана Бергендорф - чупила мебели, плашила полицаи и опитала да ги рита


Певицата ще дава отговор пред съда за това, че към 4 часа тази нощ в блок на столичния бул. " Президент Линкълн " е направила непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото като действието е съпроводено със опозиция против орган на властта. Обвиняемата е обиждала и заплашвала полицейските чиновници, които се опитвали да я задържат, пробвала да ги рита и не изпълнявала разпорежданията им.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, за което се планува наказване " отнемане от независимост " до 2 години.

До ареста се стигнало, откакто изпълнителката на " Самурай " отишла с неин другар на посетители в квартал " Овча купел ". След 3 часа сутринта двамата почнали да буйстват и да чупят мебелите в непознатия дом. Домакинът подал сигнал на тел. 112, а на адреса бил изпратен полицейски патрул.

От прокуратурата допълват, че Жана Бергендорф не е осъждана. Наблюдаващият прокурор е решил, че по отношение на нея би трябвало да бъде взета мярка за неотклонение " гаранция в пари " в размер на 1000 лв..

Това е следващият случай, в който певицата попада в полицейския арест. През 2016 г. Бергендорф беше арестувана и упрекната за ръководство на кола след приложимост на наркотични субстанции. Година по-рано пък изпълнителката бе задържана за владеене на опиати и нарушение на публичния ред. При обиск на жилището й тогава беше открит плик с марихуана.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР