Певицата Селена Гомес се завърна в социалните мрежи, за да

...
Певицата Селена Гомес се завърна в социалните мрежи, за да
Коментари Харесай

Селена Гомес се завърна в социалните мрежи

Певицата Селена Гомес се завърна в обществените мрежи, с цел да благодари на почитателите си за поддръжката.

Тя честити новата година на почитателите си и написа, че се гордее със себе си, тъй като се е откъснала от светлината на прожекторите, с цел да обърне по-голямо внимание на психологичното си здраве. 26-годишната звезда не се беше изявявала в обществените мрежи от септември, напомня Контактмюзик, представен от Българска телеграфна агенция.

През октомври Селена Гомес влезе в клиника поради "емоционален срив " след няколко престоя в болница. Певицата има доста здравословни проблеми, тъй като страда от лупус и даже трябваше да ѝ трансплантират бъбрек през 2017 година

"Мина известно време, откогато сте чували нещо от мен, само че желаех да пожелая на всички Честита Нова година и да ви благодаря за любовта и поддръжката. Миналата година несъмнено беше година за самоанализи, провокации и израстване. Именно провокациите демонстрират на човек кой е и какво може да преодолее. Вярвайте ми, не е елементарно, само че се гордея с индивида, в който се трансформирам и виждам към идната година. Обичам ви всички " - написа Селена Гомес.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР