Певицата Рут Колева призна, че приятелят ѝ е братът на

...
Певицата Рут Колева призна, че приятелят ѝ е братът на
Коментари Харесай

Рут Колева призна за връзката си с брата на Саня Армутлиева

Певицата Рут Колева призна, че приятелят ѝ е братът на Саня Армутлиева. Той е фотограф и съгласно нея е най-талантливият човек на света.

„ Едно от най-хубавите неща е да го виждам по какъв начин снима. Това ме прави доста въодушевена. В момента, в който видях какъв брой чист човек е душевно, си споделих, че това е нещо доста извънземно ", споделя Колева в предаването "Неделята " по Нова телевизия.

Рут Колева си постави силикон

„ Наистина се имам за едно момиче от град, на което му се случват забавни неща и имам голям шанс в живота си. Всъщност това, което хората познават, е една малко нападателна личност, която приказва доста в интернет. Това в действителност е илюзорният облик. Осъзнах го, откакто всякакви хора, с които сме се запознавали, са споделяли на общи другари по какъв начин са мислели, че съм доста арогантна, а в действителност съм доста приятна компания. Дадох си сметка, че сътворявам неверно усещане с това, че върша някакви излияния в обществените мрежи”, споделя Рут Колева.

„ Животът ми до тук е с доста рухвания и ставания. Път със завои и дупки. Говорила съм си с доста хора какво е славата. Тя е може би най-лошото нещо, което ми се е случвало. Аз не съм се чувствала добре, бъдейки център на внимание. По-скоро ме е подтискало да съм се съмнявала в себе си. Аз желая да съм един естествен човек. Аз не съм желала да вървя по-разни ВИП събития, измежду известни хора, с цел да си другаруваме. В този измамлив свят, който хората може би виждат в профил, само че не могат да си показват какъв брой тъкмо е подправен. А той е доста подправен, тъй като се презентират нереалистични възможности”, счита певицата.

Рут Колева упрекна Музикаутор в сексизъм

Рут Колева не харесва това, че България не е място, където човек може да остарее. Тя съобщи, че е „ хванала автомагистралата на комерса” по отношение на кариерата си. Колева показа, че това за нея е било мъчно, тъй като е направила нещо отвън нея.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР