Певицата Риана и половинката ѝ Ейсап Роки (A$AP Rocky) очакват

...
Певицата Риана и половинката ѝ Ейсап Роки (A$AP Rocky) очакват
Коментари Харесай

Блага вест за Риана, ще става мама

Певицата Риана и половинката ѝ Ейсап Роки (A$AP Rocky) чакат първото си дете. Новината беше обявена в понеделник, когато гордата бъдеща майка сподели възходящото си коремче. Снимките бяха бързо публикувани в обществените мрежи.

Снимките са направени по време на разходка на двойката из квартала на Ейсап Роки Харлем в Ню Йорк. Риана не се стараеше да прикрива бременността си, а

гордо показваже корема си макар смразяващите температури и снега .

33-годишната певица носеше розово палто от „ Шанел “, което беше откопчано и показваше богатствата новина за двойката. Под палтото Риана не се виждаше да носи нищо, макар че температурите в града паднаха до -4 градуса по Целзий в този ден.

Тя обаче носеше дълъг наниз, който се спускаше чак до краката ѝ и с цел да е сигурна, че всички ще погледнат към корема ѝ и ще научат новината.

Риана и Роки започнаха романса си през ноември 2020 година ,

откакто беше обявено, че се срещат след раздялата на певицата с някогашният ѝ другар Хасан Джамел. Новата двойка отиде на сантиментална почивка в родината на Риана Барбадос през декември 2020 година, където Ейсап прекара Коледа със фамилията на половинката си.

Нито Риана, нито Роки са коментирали обществено новината за бебето, няма информация по кое време се чака да се роди и какъв е полът му, макар че съгласно мнения в обществените мрежи може би чакат момиченце, поради розовото палто на изпълнителката.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР