Певицата Петя Буюклиева успя да втрещи шеф Манчев като вместо

...
Певицата Петя Буюклиева успя да втрещи шеф Манчев като вместо
Коментари Харесай

Петя Буюклиева втрещи шеф Манчев

Певицата Петя Буюклиева съумя да втрещи началник Манчев като вместо доматено пюре постави лъжица кетчуп на един от дресингите към предястията. В последния епизод на " Черешката на тортата " Петя хвърчеше от страст и вълнение по приготовленията за вечерта.

За отделните гозби тя използваше значителен нож, който въпреки всичко много ловко използваше, до момента в който приготвяше и разядките. Тъй като един от гостите не харесва употребяваната от всички сьомга, тя подготви особено пилешки пържоли.

Петя Буюклиева показа, че тя е със брачна половинка си към този момент 41 години и в мир, и в съгласие, но и не толкоз. Тя показа, че е доста щастлива с това, че е станала баба неотдавна.

Още в самото началото певицата показа с гостите, че е готвила няколко часа.

По време на епизода Анжелика Раджаб разяснява, че усеща, че Петя продължава да я атакува, само че и че тя няма да й пада на равнището и да ѝ отвърне уместно.

Петя Буюклиева не пропусна да се похвали, че персонално Тодор Живков я е канил на танго. Самата тя признава, че е ексцентрична и че от 4-годишна е желала да стане певица. Накрая почерпи всеки един от гостите с бонбони, шампанско и диск с песни поради това, че е станала баба. Подари и едно положително осъществяване на песента на Лейди Гага и Брадли Купър, в съпровода на нейния брачен партньор Тони.

Накрая от участниците тя получи цялостният общ брой от 40 точки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР