Певицата Паулина Горанов, която спечели бронза в последния сезон на

...
Певицата Паулина Горанов, която спечели бронза в последния сезон на
Коментари Харесай

Надарена звезда от Игрите разкри големия страх и новата лю...

Певицата Паулина Горанов, която завоюва бронза в последния сезон на „ Игри на волята “, призна, че измежду най-големите борби, които водила във формата е тази с дребното храна.

„ В момента, в който излязох, не стопирах да хапвам. Дори до момента имам под паника боязън, че мога да остана без храна и виждам да си доправям всяко ядене. Хората, които вземат участие във формата, следходно откриват, че има огромни промени в тяхното мислене.

Вече не взимам за даденост доста неща, които съм взимала преди. И доста повече правя оценка дребните неща в живота. Това прекарване е огромен урок “, споделя Горанов пред Нова телевизия.

Освен с почетното трето място, от „ Игри на волята “ Поли си потегля и с нова обич. Въпреки че феновете по този начин и не опознаха половинката й, двамата се срещнали тъкмо в границите на кастингите за риалити конкуренцията.

„ 10 дни преди да вляза в надпреварата отпътувах за морето да отпусна малко. Прекарахме известно време с него, само че след това изгубихме връзка, тъй като аз участвах в надпреварата. При излизането ми, качих едно story и моята най-хубава другарка ме пита: „ Как може да не се обадиш на Стилиян? От сутринта те чака… “ Аз даже не се сетих да му се обадя. След това се видяхме и от този момент сме непрестанно дружно “, добавя Паулина.

Певицата се надява и че представянето й в „ Игри на волята “ ще даде хъс на повече дами, които от своя страна да сграбчен успеха в идващия сезон.
Свързани вести Лора Крумова унищожи водещите на "Игрите " с този анекдот Сълзи в "Игрите "! Андрей изхвърли най-хубав приятел
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР