Певицата Нели Петкова роди прекрасно бебе, но обви в тайнственост

...
Певицата Нели Петкова роди прекрасно бебе, но обви в тайнственост
Коментари Харесай

Нели, кажи кой е бащата на бебето! Петкова е самотна майка

Певицата Нели Петкова роди прелестно бебе, само че обви в загадъчност бащата на рожбата си. Навръх Богородица някогашната беквокалистка на „ Ку-ку Бенд “ се снабди с Даниел , само че остави усещане у феновете си, че е самотна майка, разбра HotArena .

Преди раждането Нели се снима в звукозаписно студио, пробвайки се да измести публичното внимание към своето творчество, а не към най-прекрасното събитие в живота си. Плъзнаха клюки, че тя крие кой е таткото на бебето, защото е фамилен или е някое от някогашните й гаджета .

Най-вероятно е американецът Джералд , с който Нели е от няколко години, само че никой от познатите й не го е виждал към момента. По думите й двамата се срещнали след неин концерт в Щатите. Усетили взаимни благосклонности и любовта пламнала. Допреди година Петкова се кълнеше, че й е рано за правоприемник, писа „ Галерия “.

Защо й е на Нели да ражда в България, в случай че до себе си има американец? Най-вероятно няма здравна осигуровка в Щатите. А да си платиш раждането в Ню Йорк излиза сред $30 000 и 50 000, според от това какъв брой дни стоят родилката и бебето в болничното заведение и дали е с цезарово сечение.

Макар че тя сподели, че бащата на детето ще участва интензивно в живота му, тя към момента не живее с мъж. Джералд идвал понякога в България, и тя предприемала пътувания до Съединени американски щати.

Само дето никой не се връзва на тази история. Близки до Нели подозират, че таткото може да е някогашният й шеф Слави Трифонов . Около него и хубавата Нели постоянно е имало освен това от колегиалност. Преди 2 година Нели изненадващо се завърна у нас, с цел да се включи в грандиозния концерт на „ Ку-ку Бенд “ и Слави в зала „ Арена Армеец “. Мнозина настояват, че двамата са изживели романс след раздялата на Дългия с Алекс Раева. По-късно той се залюбва с балерината Мартина Огнанова, което вади Петкова от равновесие и тя взима светкавичното решение да напусне бенда и шоуто.

Нели е имала връзка и с някогашния мъж на Наталия Симеонова – продуцента Денис Ризов . Това се случило през 2010г., когато Ризов бил от уредниците на американското турне на „ Шоуто на Слави “. По-късно той й оказал помощ тя да поеме към Щатите, след напускането си.

Сред евентуалните татковци на новороденото се спряга и името на Борис Солтарийски , само че това най-вероятно е подправена вест, защото двамата са близки другари, а Борко си има щастливо семейство. Именно поради множеството спекулации е извънредно време Нели да каже кой е бащата, с цел да спрат клюките по адрес на дребния Даниел.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР