Певицата Мила Роберт е на 27 години и съвсем сериозно

...
Певицата Мила Роберт е на 27 години и съвсем сериозно
Коментари Харесай

Ваня Щерева не иска внуци

Певицата Мила Роберт е на 27 години и напълно съществено се замисля за семейство и деца. Майка й Ваня Щерва обаче не ще и да чуе за внуци. Риалити звездата и редакторка на „ Ергенът ” показа пред Катето Евро, че към момента не желае да става баба, тъй като не й се занимава с бебета.
Щерката на Ваня обаче не е на същото мнение. „ Ако нещо се случи, преди да съм подготвена, не бих махнала с лека ръка дете. Даже бих желала да свърша това в този момент, до момента в който съм по-млада, тъй като не съм доста фамилен тип  - в случай че очаквам прекално дълго, може и в никакъв случай да не се усещам подготвена ”, споделяла е Мила.

Самата тя не е била в проектите на родителите си, само че пък след това им донесла доста благополучие. „ Майка ми видяла татко ми на баскетболен мач във Варна, на който отишла с другарка. Даже написала в дневника си: „ Ще се оженя за баскетболиста Роберт Гергов! ”. Впоследствие се срещнали, само че той си харесвал друга. Имало обаче някаква заченка на свалка, даже му ходила на посетители в София да спи при него като при прочут. Как са станали гаджета, не знам. Просто на една Нова година са се сближили. И е станала белята. Заченали ме в една таванска стая над хубавия апартамент на вуйна ми ”, разказвала е ексцентричната певица.

Връзката на Ваня и Роберт Гергов не просъщестувала дълго и скоро след раздялата им той се оженил наново. Мила се изрича доста топло за мащехата си и я възприема като „ трети родител ”. В началото се бунтувала против нея, само че в този момент са близки приятелки. „ Тя е ангел. Доста по-различна е от майка ми. Сериозна е, има добър бизнес. А какви деца направиха с баща ми – доста красиви! ”, удовлетворена е Мила.

След раздялата на родителите си изпълнителката на „ Покемон ” била ядосана и гневна, тъй като не получила от тях пояснение. „ Нищо не ми споделиха и това не беше готино, само че са ми толкоз милички и добрички, че не мога да ги осъждам за някакви неточности, които са създали от младост и нараненост ”, твърди 27-годишната русокоска.

Мила дефинира себе си като много по-разумна спрямо майка си . Не започвала сантиментална връзка, в случай че не е сигурна, че ще стане сериозна, Родителката й била надалеч по-лекомислена в това отношение, изключително на млади години.

Ваня Щерева е на 52 години, само че още точи лиги по младите лъвчета. Тя имаше връзка с футболиста Борислав, флиртуваше и с рапъра Тото от „ СкандаУ ”. Писателката обича да разгласява провокативни фотоси в инстаграм и въобще не й до внуци. Неотдавна тя се изтипоса в мрежата единствено по дантелено боди, жартиери и розови токчета. С това облекло провокира сластни намерения у феновете си от мъжки пол, които й оставиха закачливи мнения.

Щерева се жалваше, че е надебеляла след раздялата с младока Борислав поради меланхолия. Тя била съществено хлътнала по него, само че за благополучие, неприятностите са към този момент зад тила й. Сега писателката наподобява в страхотна форма, с помощта на усилените тренировки във фитнеса. За да стопи насъбраните тлъстини, се свързала с професионален инструктор, който изготвил особено за нея състезателен и хранителен режим.

Близки до риалити звездата споделят, че тя не се е отказала от любовта и продължавала интензивно да търси мъжко внимание , по тази причина и в последно време си разрешавала да се облича по-секси. Надявала се да срещне следващото гадже, което да се конкурира по физика с някогашния й Борислав. Той въпреки всичко е състезател и русокоската много време се радваше на „ плочките ” и бицепсите му. Различните им възгледи за живота обаче ги разделили в дълготраен проект. Футболистът занапред желал да основава семейство и да има деца, а Щерева към този момент е завършила с този житейски стадий.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР