Певицата Мелани Браун от Spice Girls се прибра при майка

...
Певицата Мелани Браун от Spice Girls се прибра при майка
Коментари Харесай

Мелани Браун от Spice Girls се прибра при майка си след брак, изпълнен с насилие

Певицата Мелани Браун от Spice Girls се прибра при майка си след брак, изпълнен с принуждение, оповестява BBC. Тя напуща Калифорния, връща се в Лийдс и се реалокира в бунгалото на майка си. 48-годишната певица признава, че макар че " всичко е в силата на девойките ", след насилието е била в " безсилна " обстановка.

Браун към този момент е съумяла още веднъж да си купи личен дом - нещо, което е считала, че " в никакъв случай няма да се случи ". Решението да се върне вкъщи идва, до момента в който Spice Girls превземат Обединеното кралство по време на разпродаденото си турне по стадионите през 2019 година

Макар концертите да носят сериозен приход, постъпленията на Браун са изразходвани за правосъдни такси и заплащания към някогашния ѝ брачен партньор Стивън Белафонте, за който тя твърди, че я е обиждал.

" Бях измъчвана освен прочувствено и физически, само че и финансово. Не осъзнавах, че не разполагам с толкоз доста пари, колкото си мислех, че имам. Така че безусловно трябваше да преглътна гордостта и да заживея с майка си. Очевидно е, че всяка обстановка е по-добра от тази с насилника, само че когато напуснеш, като че ли започваш всичко изначало. Трябва да се научиш да се доверяваш на хората. Трябва да се научиш да се доверяваш на себе си ", признава Браун.

Белафонте, кино продуцент, неведнъж е отричал изказванията на певицата против него. През 2017 година двамата реализираха частно извънсъдебно съглашение, а разводът им беше финализиран година по-късно. Като част от съглашението Браун трябваше да заплати на Белафонте 350 000 $ (274 000 паунда) еднократна сума плюс 5000 $ (3900 паунда) месечна прехрана за щерка им Мадисън.

Звездата, която разкрива живота си след насилието, разказано в книгата ѝ " Брутално почтено ", споделя, че завръщането в Лийдс " несъмнено " ѝ е помогнало да си стъпи на краката.

" Майка ми има седем сестри и братя, тъй че съм заобиколена от другари, семейство, лели, чичовци, племенници, племеннички - цялостен тим. Лийдс е хубав, толкоз зелен и толкоз земен, а хората просто ги намирам за по-топли ", споделя певицата.

През февруари Браун разгласи в Инстаграм, че откакто е работила " пъклен настойчиво " повече от пет години, най-сетне е съумяла да си купи личен дом. " През последните няколко години огле

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР