Певицата Мая Нешкова ще строи хотел в Сандански. Това стана

...
Певицата Мая Нешкова ще строи хотел в Сандански. Това стана
Коментари Харесай

Голяма българска певица с нов бизнес, ще строи луксозен хотел в Сандански

Певицата Мая Нешкова ще строи хотел в Сандански. Това стана известно по време на съвещание на Постоянната комисия по общинска благосъстоятелност, на която единомислещо членовете дадоха единодушие да се даде позволение за правене на Подробен организационен проект /ПУП/ в местността Поленишки път, на първия завой вляво в посока Татовата резиденция, на метри от „ Интерхотел Сандански ”.
Молбата е подадена персонално от певицата Мая Нешкова, която е притежател на парцела, и на идното юлско съвещание съветниците ще би трябвало със свое решение да открият процедура по правене на Подробен устройствен план. Имотът, върху който известната в предишното благоевградска естрадна певица ще строи спа хотел, сега е с полуразрушена бетонна стена, написа struma.bg.

Преди десетина години там функционираше така наречен база „ Стримона”. От години обаче десетината бунгала са изцяло разрушени и сега парцелът, стопанисван от фамилията на певицата и благоевградския композитор Кирил Икономов, е пустеещ, обраснал е с треви и шубраци.

Инвестиционните планове на певицата разкри съветникът инж. Янко Ангелов, който сподели на сътрудниците си съветници, че там ще се строи хотел.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР