Певицата Лора Караджова се раздели и с последното си гадже.

...
Певицата Лора Караджова се раздели и с последното си гадже.
Коментари Харесай

Истината лъсна! Ето защо гаджето на Лора Караджова я заряза

Певицата Лора Караджова се раздели и с последното си гадже. Връзката й не съумя да изкара и година. Дъщерята на Данчо Караджов се разделила с музиканта Марсел Рохас. Диджеят се изнесъл от вкъщи й с гръм и тропот, написа в. „ Уикенд ”.

Лора Караджова пазела даже от приятелките си тайната за раздялата, която се оказа много прозаична. Оказа се, че 36-годишната изпълнителка и Марсел не спирали да се карат на тематика алкохол.

Певицата по този начин и не съумяла да се пребори със зависимостта си към огнената течност, а това предизвиквало неимоверни кавги сред двамата.

След последната изцепка на изпълнителката, Марсел си събрал скоростно багажа и се махнал от вкъщи й.

„ Не ме търси повече ”, споделил на изпроводяк музикантът и затръшнал вратата.

Музикантът странеше от всякаква гласност. Двамата се срещнали при започване на предишното лято и връзката им се развила лавинообразно. Двамата се афишираха като двойка при присъединяване на певицата в миналогодишния ВИП Брадър.

По това време диджеят се появи в ефир и публично призна, че с Лора Караджова са гаджета. Двамата даже се целунаха пред камерите.

Но идилията завърши доста бързо, двамата даже не съумяха да изкарат една година във връзка.

Голям проблем във връзката им бил и работата на Марсел. Той работел най-вече нощем и бил заобиколен непрестанно от красиви дами. Това предизвикало ревността на Лора Караджова, а свадите им се трансформирали към този момент в всекидневие.

Заради сходни причина певицата се раздели и с бащата на дъщеричката си Алиса. Варненецът Валентин Славов също не одобрявал държанието й, когато пийне.

Учителят по сноуборд я обичаше, само че не съумя да издържи на безконечните кавги. След раздялата им Лора Караджова сама отглежда 4-годишната им дъщеричка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР