Певицата Лора Караджова навърши 40 години на 3 декември, но

...
Певицата Лора Караджова навърши 40 години на 3 декември, но
Коментари Харесай

40-годишната Лора Караджова слезе от сцената и се посвети на семейството си

Певицата Лора Караджова навърши 40 години на 3 декември, само че твърди, че възрастта въобще не я тормози. Тя към момента се усеща млада по дух, а и наподобява по този начин. „ И вътрешно, и външно се усещам отлично! ”, разяснява изпълнителката.
Щерката на Данчо Караджов посрещна персоналния си празник със фамилията и приятелите си в Банско, където възнамерява да изкара и цялата зима. Тя обожава сноуборда и ските, по тази причина през студените месеци е в най-популярния ни зимен курорт. Там ще бъде и на Коледа, и на Нова година.

Блондинката никак нямала предпочитание да отбелязва рождения си ден, тъй като в последно време се изморила от събирания, само че околните й я убедили, че би трябвало да има ваучър. „ Обкръжението ми е такова – с отношение към празника! И се наложи да се чества, няма по какъв начин! Като се замисля - в действителност би трябвало да се събираме по-често и да си изкарваме добре с хората, които обичаме! ” разяснява изпълнителката.

Тя твърди още, че в този момент се е посветила на фамилията и е оставила кариерата на назад във времето. Откакто роди сина си Матео преди 2 години и половина, певицата внезапно изгуби ентусиазъм да твори нови песни. А и по думите й  настоящият сега музикален жанр не й допадал. Караджова счита, че може и да се върне на сцената, само че единствено времето ще покаже дали ще успее още веднъж да се наложи измежду толкоз млади и напористи гении, писа " Уикенд ".


Ако не друго, то най-малко персоналният живот на звездната наследница потръгна. Тя е щастлива до сегашния си мъж Марсел Рохас. Диджеят се грижи безрезервно освен за общия им наследник, само че и за дъщерята на Караджова от предходна връзка - 8-годишната Алиса. От самото началото музкантът е доста завързан към момиченцето, въпреки че не е негова родна щерка.

„ Няма по какъв начин да ми пречи, че Лора има дете от различен мъж. Още когато се събрахме и събитията ни сложиха на прехода сред другарство и фамилиарност, аз я видях първо като забележителна купонджийка, само че след това и като майка. За Алиса аз съм най-близкият другар, само че тя постоянно ще има и своя татко ”, коментирал е Марсел.

Певицата пък е безапелационна, че най-вече за дъщеря ѝ се грижи точно настоящият й сътрудник. Затова и бързо се решила на идната стъпка в връзките им – раждането на сина им Матео. „ Казах му, че съм бременна на рождения му ден. Много крепък миг. Бях сигурна и се разсъниха по-рано от него, с цел да го изненадам с две чертички, когато отвори очи ”, връща ленатата на спомените певицата.

Лора и Марсел са сгодиха в края на 2019 г ., само че пандемията осуети проектите им за женитба и до момента не са сключили брак. „ Исках да се видя в бяла рокля, само че може би няма да се случи. В момента имаме други цели ”, споделяла е чаровната русокоска.

С някогашния й сътрудник и татко на щерка й – Валентин Славов, изпълнителката по този начин и не стигна до брак. С него тя живееше на фамилни начала, само че последните години от взаимното им общуване по думите й били кошмарни. „ Не е имало изневери, само че се карахме непрестанно за други неща и аз реших, че не е добре за детето да пораства в сходна враждебна среда. Колкото и тривиално да звучи, оказа се, че с Валентин имаме несходство в характерите и не можем да живеем под един покрив. Просто не се разбирахме ”, обяснявала е Караджова за аргументите, довели до разлъката. Отношенията й със Славов известно време били мощно обтегнати, само че към този момент нормализирали общуването си в името на щерка им.

Запознати настояват, че след раздялата с някогашния Лора се върнала към остарялата си пристрастеност – алкохолните запои. Тя от много време се слави като щура купонджийка, само че около майчинството за малко се откъснала от нездравословните привички и неприличните занимания. После обаче още веднъж го блъснала на живот и се втурнала в търсене на нов мъж. С Марсел се срещнали около общ професионален ангажимент, незабавно се харесали и след това разкрили, че са сродни души и имат доста общи ползи.

„ Пожелах си да срещна същинската обич и най-накрая я открих! ” , споделяла е русокоската, която в предишното претърпя доста разочарования в персонален проект.

В музикалните среди се приказва, че бащата на Лора - Данчо Караджов, не приемал Валентин за шурей и бил доста удовлетворен от развоя на събитията. Фронтменът на група „ Сигнал ” се разбирал чудесно с другия някогашен на дъщеря си  – изрусения тв водещ Део, само че за Славов не желал и да чува. Иначе фамилията на певицата напълно одобрявало новия й мъж. Тя не серпантина да го хвали, че е доста деликатен, сантиментален и безрезервен. Представяла го и като отличен татко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР