Певицата Лара Фабиан е кацнала с частен самолет в София

...
Певицата Лара Фабиан е кацнала с частен самолет в София
Коментари Харесай

Лара Фабиан пристигна в София с частен самолет

Певицата Лара Фабиан е кацнала с частен аероплан в София през вчерашния ден сутринта, разбра HotArena .

Тя се е разходила из града и най-емблематичните му забележителности. Две от тях - Народния спектакъл " Иван Вазов " и храм-паметника " Свети Александър Невски " тя дефинира като нейни обичани от миналите й визити у нас. 

Тази към този момент най-успешната белгийска певица ще изнесе своя концерт в зала " Арена Армеец " , част от международното турне " 50 ". Изпълнителката, която през януари ще означи своя 50-годишен празник, се е настанила в първокласен хотел в сърцето на столицата. Тя е съпроводена от персонален телохранител и екип, който наброява 30 души. 

Охраната била нужна на Лара, която сега съставлява нечуван интерес за ловците на подписи. Именно гардът е съумял да я защищити на летището, където обнадеждените почитатели не съумели да я щракнат. През деня Лара е имала задоволително време да прегледа столицата. Вървейки из центъра, тя е съумяла да види най-интересните софийски обекти. 

Днес входовете на най-голямата концертна зала в страната ще бъдат отворени в 18.30. Няма да има подгряващи актьори, а звездата ще излезе на сцената в 20 часа, написа Телеграф
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР