Певицата Крисия, която отнесе доста хейт покрай участието си в

...
Певицата Крисия, която отнесе доста хейт покрай участието си в
Коментари Харесай

Крисия отлита в чужбина

Певицата Крисия, която отнесе много хейт около присъединяване си в " Като две капки вода ", има проекти да учи в чужбина.

Тази година тя приключи музикалното учебно заведение във Варна, само че не прави блестяща абитуриентска вечер, тъй като дни преди този момент погреба татко си.

" Имам проекти за лятото и те не са свързани единствено с пеене. Смятам да аплайвам в чужбина и да опитвам там. Ако ме одобряват, ще съм най-щастливата, в случай че не, може и да се върна в България. Ще забележим. В момента се любувам на хубавото време ", сподели Крисия пред " България през днешния ден ".

Крисия сега няма гадже, само че и не счита да разкрива детайлности за интимния си живот. " Това са персонални неща и в случай че има да се случва нещо, то ще се разбере ", безапелационна бе Крисия на въпрос дали към този момент има връзка с обичан човек. Секси фотоси с прилепнало потниче, под което няма сутиен, си пусна тя и това незабавно провокира вълна от догатки, че младата певица си е поставила силикон.

" Крисия, не помни си сутиена ", " Добре ти стоят новите придобивки " и още куп сходни постове се появиха под фотосите на изпълнителката. Самата певица обаче реши да разкрие истината пред вестника с думите: " Хора, нямам силикон, спрете се! Не считам и да си поставям ", показа надарената певица.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР