Певицата Кичка Бодурова атакува рязко Слави Трифонов в социалните мрежи,

...
Певицата Кичка Бодурова атакува рязко Слави Трифонов в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Кичка Бодурова се озъби на Слави Трифонов в социалните мрежи

 Певицата Кичка Бодурова нападна внезапно Слави Трифонов в обществените мрежи, като го упрекна в цинизъм, главозамайване, а пеенето му съпостави с ръмжене. Шоуто на Слави пък сваляло равнището на българския език. 

Ето какво показа Кичка във Фейсбук без редакторска интервенция:

" Свидетел съм на едно предаване, което най-сетне падна от екран, в което даже съм взела участие в зародиша му, което години наред сваляше равнището на българската просвета и език. Което позволяваше да се приказват цинизми посредством отец Нафърфорий (всички знаем от къде излиза това име) и поета/ по какъв начин му беше името/. Един човек го водеше, с необикновено самочувствие, казвайки " мойто студио ", " мойто шоу ", " моя балет ", " мойте посетители "... в никакъв случай " Нашето ". Дори шеф да си, в никакъв случай не можеш да кажеш " мойто ", тъй като доста хора вземат участие в триумфа на всичко. Един " артист ", който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, само че това, че е всяка вечер на екран го направи " супер остарял ". Държейки се надменно даже с музикантите, с които е бил съученик и са почнали да пробиват шоу бизнеса дружно. И този същия щял да прави партия " Няма такава страна ". Такава страна има, Слави и то от 681 година Но такива като теб самозабравили се, създали 2 лв. допълнително, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре а не надолу. Това, че от време на време имаше среща с известни персони, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които сякаш ти раздаваше " червени " точки.

И печелеше рейтинг от ниските пристрастености на народа- чалга, сърказъм и цинизъм!Такава страна има, Слави! И тази страна има огромна история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да създадем същото! И ти си един от тези, които “цапаше " това настояще! Доколкото за име на твоята партия - имам концепция. ППС - " Партия на простаците и самозабравилите се ". Има много които биха могли да членуват в тази партия! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР