Певицата Кейти Пери е в очакване на своето първо дете.

...
Певицата Кейти Пери е в очакване на своето първо дете.
Коментари Харесай

Кейти Пери проговори за бъдещата си дъщеря - slava.bg

Певицата Кейти Пери е в очакване на своето първо дете. 35-годишната звезда и 43-годишната ѝ половинка – артистът Орландо Блум чакат своята щерка да се появи през лятото. По време на бременността, двамата постоянно бяха засичани да се разхождат на чист въздух и да се радват на слънчевите лъчи на плажа в Малибу, а изпълнителката също посещава разнообразни участия.

Този път тя се появи в програмата Red Live Stream. Там един от почитателите попита Кейти какво качество би желала да съобщи на бъдещата си щерка.

Пери първо изброи няколко качества, само че по-късно се спря на думата „ правдивост “. Според нея точно това качество би трябвало да има всеки човек.

„ Чувството за правдивост е извънредно значимо за мен. Ако някой се отнася незаслужено или... просто си припомням, че като ученичка постоянно съм защитавала слабите. Казвах си: „ Иначе просто не е почтено. “ Знам по какъв начин да бъда доста гневен бранител, тъй че в случай че би трябвало да се удрям с някого в борба, евентуално бих спечелила “, сподели самоуверено Кейти.

Пери също означи, че е доста значимо да не си злопаметен човек. „ Отмъщението в никакъв случай не ме е интересувало. Факт е, че се пробвам да не помни за неприятните хора и просто нямам време за тях “, призна певицата.

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР