Певицата Жана Бергендорф потъна в пълно забвение – няма участия,

...
Певицата Жана Бергендорф потъна в пълно забвение – няма участия,
Коментари Харесай

Жана Бергендорф Спря Да Пее

Певицата Жана Бергендорф потъна в цялостно забвение – няма участия, затова и никакви доходи, с които да се устоя.

Червенокосата изпълнителка напълно се покри след неуспеха на последното издание „Евровизия“, където дружно с други трима реализатори изпяха песента „Кости“.

Международното жури не оцени уместно родната група и това подействало доста зле на Жана.

„Засега няма нови проекти“, споделя и самата певица. Тя е изпаднала в меланхолия, а единствените пари, с които се препитава, са издръжката от датчанина Стефан Бергендорф за 8-годишния им наследник Лео, който живее и учи в София, написа „България днес“.

Напоследък гласовитата Жана се мъчела по всевъзможни способи да се приближи още веднъж до някогашната си издателка Саня Армутлиева, шушукат под сурдинка в музикалните среди. Преди няколко години шефката на „Вирджиния рекърдс“ скъса всички контракти с Бергендорф и изрично прекъсна работата си с нея. Причината – несериозно отношение към поетите задължения, систематична приложимост на алкохол и даже лека злополука, породена след приложимост на опиати. Самата Армутлиева нееднократно е казвала, че Жана е една от най-талантливите изпълнителки, които е разкрила по време на кастинг за музикално риалити.

„Талантът й е неоспорим, само че чепатият темперамент и неналичието на готовност при нея са от решаващо значение“, сподели Саня преди време по адрес на Жана.

Очаквано, след разтрогването на контракта с „Вирджиния“ певицата остана без участия. Преди няколко месеца тя съобщи в изявление за „България Днес“, че ще се опита да пробие в Англия, пеейки в клубове. Това обаче по този начин и не се случи. Сега Жана се пробва още веднъж да омилостиви Армутлиева и да се върне в огромното музикално семейство. Преди месец Саня издаде песента „Perfect“ на щерка си Алма. Към парчето има и видео. Злобен коментар по адрес на момичето накара Жана да изригне и да отбрани дъщерята на Саня.

„Дали пък не й се подмазва, бранейки щерката?“, дивят се мнозина в мрежата.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР