Певицата Гери-Никол яко налази бившия футболист Благо Георгиев. Участничката в

...
Певицата Гери-Никол яко налази бившия футболист Благо Георгиев. Участничката в
Коментари Харесай

Гери-Никол налази Джизъса

Певицата Гери-Никол крепко налази някогашния футболист Благо Георгиев. Участничката в " Като две капки вода " е хлътнала по към момента женения мъж и го залива със известия в обществените мрежи.

Джизъса беше посетител в последното издание на шоуто, след което двамата с Герито са се сближили още повече.

Вечерта след предаването Гери-Никол и Благой демонстрираха прекомерно рискова непосредственост в нощна чалготека в Студентски град. Поп звездата е гушнала блажено някогашния национал, до момента в който той я целува палаво по вратлето. Отскоро Георгиев има ново гадже, сръбкиня. Футболистът към момента не е разведен със брачната половинка си Есмер, с която към този момент не живеят дружно. Интересът към Благо от женска страна очевидно е голям и той не може да смогне.

Това е и повода към този момент плейбоят да удържа на офанзивите на Гери-Никол, написа в. " България през днешния ден ". Джизъса сподели през вчерашния ден, че не се плаши от студеното време и се изфука с подготовка в снега.

Той и неговият добър другар, ММА боецът Георги Валентинов, си спретнаха кросфит извършения навън под звуците на балкански ритми. " Когато споделят, че футболистите са женцовци и не упражняват ", написа Валентинов. " Удоволствие е да тренираш с такава машина ", отвръща Благо.

Само преди дни Валентинов предложи брак в ефир на Русата Златка, пред очите на Джизъса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР