Певицата Галена определено е родено под щастлива звезда и дори

...
Певицата Галена определено е родено под щастлива звезда и дори
Коментари Харесай

Галена проби в сръбското кино

Певицата Галена несъмнено е родено под щастлива звезда и даже в тези тежки за музикалния бизнес времена, тя съумява да жъне триумф след триумф и постоянно да бъде на крачка пред останалите. Наред с хубавите песни и клипове, засиленият интерес откъм участия, изявата й в "Гласът на България ", гласовитата певица проби в сръбското кино. Гласът на Галена звучи в продължението на най-успешния сръбски филм за последните две десетилетия – “Южен вятър”. Продукцията “Южен вятър 2” или “Ускорение”, както е формалното му заглавие, започва своето европейско турне преди броени дни, само че заради комплицираната епидемиологична конюнктура у нас и въведените нови ограничения за битка с Covid-19, премиерата на кино лентата в България се отсрочва за 4 февруари 2022 година

В кинолентата почитателите на попфолка ще открият и песента на Галена “Феноменален”. Включването й е в съгласие с музикална компания “Пайнер”, които дават звукозаписа на продуцентите на кино лентата. Самата Галена също е щастлива от обстоятелството, а единствено за дни потребителите в стрийминг платформите избраха да чуят още веднъж “Феноменален” и тя бързо се изкачи в рейтинга на най-слушаните заглавия, регистрират от „ Планета “.

В “Ускорение” българското наличие е освен с песента на Галена. Популярни и обичани родни артисти вземат участие в разнообразни подиуми – Захари Бахаров, Мариан Вълев, Асен Блатечки и Мак Маринов.

 undefined

В снимането на “Южен вятър 2: Ускорение” взимат присъединяване най-големите звезди на сръбското кино. На терен работят екипи от няколко страни, а едни от най-опасните и вълнуващи каскади са поверени на екип от български каскадьори.
Франчайзът, който включва и сериал, е въодушевен от престъпния свят и мрачните събития през 90-те години....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР