Певицата Джина Стоева все още не успява да възобнови добрите

...
Певицата Джина Стоева все още не успява да възобнови добрите
Коментари Харесай

Джина Стоева отхвърлена от колеги заради мъжа си

Певицата Джина Стоева към момента не съумява да възобнови положителните си връзки с множеството си сътрудници, с които се скара поради някогашния си мъж, написа HotArena.

В края на предходната година Григор налетя на пердах и замери с чаша Джордан по време на празненството за рождения ден на сина на ДесиСлава. Присъствали на събитието настояват, че половинката на Джина се държал извънредно надменно и невъзпитано. ДесиСлава и Джордан споделят, че са не запомнили случката и за нея не е отговорна Джина, само че все пак се отдръпнали от нея.

Стоева не комуникира към този момент и с дългогодишната си другарка Емануела, повода още веднъж е някогашният ѝ. Запознати описват, че дълги години Емануела и Джина били съседки, само че първата се видяла в знамение поради невъзпитаното държание на Григор. Чашата преляла, когато един ден Емануела намерила колата си надрана и със спукани гуми, въпреки че била в подземния гараж на кооперацията. Певицата по този начин и не показала отговорния за действието, само че предпочела да се изнесе от блока.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР