Певицата Дженифър Лопес и актьорът и режисьор Бен Афлек бяха

...
Певицата Дженифър Лопес и актьорът и режисьор Бен Афлек бяха
Коментари Харесай

Папараци заснеха страстни целувки между Дженифър Лопес и Бен Афлек - slava.bg

Певицата Дженифър Лопес и артистът и режисьор Бен Афлек бяха снимани да се целуват буйно след седмици догатки, че са възобновили връзката си, съобщи Ройтерс. Снимките, оповестени от в. "Ню Йорк пост ", са направени от папараци по време на вечеря с родственици на Дженифър Лопес в ресторант за суши в Малибу в неделя.



Представители на певицата и артиста отхвърлиха коментар.

Връзката на Дженифър Лопес и Бен Афлек беше следена от близко от медиите преди към 20 години. Те бяха наречени Бенифър. Двамата се сгодиха, като той й подари пръстен с 6,1-каратов розов елмаз. Сватбата обаче анулираха през 2003 година и се разделиха няколко месеца по-късно.

Двамата бяха снимани няколко пъти дружно в Лос Анджелис и Маями, откакто Лопес и бейзболистът Алекс Родригес анулираха годежа си в средата на април след четири години дружно. Сега за първи път те бяха видени да се целуват обществено. Сайтът И!Нюз предходната седмица цитира доближен на двойката, съгласно който певицата възнамерява да се реалокира да живее от Маями в Лос Анджелис, с цел да прекарва повече време с Афлек, и даже търси учебно заведение за 13-годишните си близнаци Макс и Ем. Те също са били в ресторанта в неделя, дружно със сестрата на певицата.

Дженифър Лопес се омъжи за артиста Марк Антъни единствено пет месеца откакто се раздели с Афлек през 2004 година Той беше третият й брачен партньор. Афлек по-късно се ожени за актрисата Дженифър Гарнър, само че двамата се разведоха през 2018 година, три години откакто се разделиха. Те имат три деца.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР