Певицата Бионсе ще бъде почетена с хуманитарен приз на предстоящите

...
Певицата Бионсе ще бъде почетена с хуманитарен приз на предстоящите
Коментари Харесай

Хуманитарен приз за Бионсе на наградите БЕТ - slava.bg

Певицата Бионсе ще бъде почетена с филантропичен приз на идните награди БЕТ (Black Entertainment Television), заяви Контактмюзик.

Отличието е самопризнание за филантропската активност на суперзвездата.

Бионсе ще бъде почетена главно за самодейността ѝ Beygood/DoGood, посредством която набира средства за разнообразни дела, включително в поддръжка на млади дами, искащи да учат в лицей. В съдействие с UNICEF певицата учреди програмата Beygood for Burundi, целяща да обезпечи достъп до чиста вода и канализация в дребната африканска страна.

Тази година Бионсе стартира самодейност, чиято цел е да окуражи цветнокожи поданици на Хюстън да се тестват за ковид. На фона на митингите след гибелта на чернокожия Джордж Флойд, който стана жертва на полицейско принуждение, изпълнителката оповести основаването на фонд за подкрепяне на афроамериканци с дребен бизнес.

Наградите БЕТ ще бъдат излъчени онлайн на 28 юни в мрежите на ViacomCBS, напомня Българска телеграфна агенция. Шоуто, което ще бъде виртуално честване поради коронавирусната пандемия, ще бъде излъчено също по тв BET.

С най-вече номинации за премиите, които означават своята 20-годишнина, е Дрейк. Канадският рапър ще се съревновава за оценките в шест категории. С по пет номинации следват рапърите Меган дъ Стелиън и Роди Рич.

Източник: dir.bg
Снимка: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР