Певицата Били Айлиш разкри пред феновете си, че много скоро

...
Певицата Били Айлиш разкри пред феновете си, че много скоро
Коментари Харесай

Били Айлиш пуска нов албум - slava.bg

Певицата Били Айлиш разкри пред почитателите си, че доста скоро ще могат да чуят нова музика от нея. 19-годишната звезда показа, че дълго чаканата й втора тава към този момент е във финалната си фаза и евентуално ще включва 16 песни. Това стана ясно от обява в Инстаграм, където под фотография от студиото, тя написа „ съвсем е готово “.

Новината стана факт откакто неотдавна изпълнителната на Bad Guy разгласи, че през 2021 година ще има доста изненади за правилните си слушатели.

„ Това ще бъде краят на една епоха. А аз ще ви дам нова “, сподели тогава певицата в Инстаграм. Съобщението й към меломаните се отнасяше таман до втория й студиен албум, който певицата е записвала по време на изолацията си със своя брат и помощник Финиъс О`Конъл. В началото на клипа певицата обаче се пошегува, че няма да даде на почитателите идната тава, в случай че не престават да разясняват косата й, върху която тогава имаше демонски рога.

Междувременно младата изпълнителка на No Time To Die ще пусне фотокнига и аудиокнига за живота и кариерата си.

Припомняме, че идният албум ще е продължение на дебютния й студиен план от 2019-а We All Fall Asleep, Where Do We Go?. Той й донесе международна популярност, както и пет награди "Грами ", в това число в четирите най-престижни категории.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР