Певицата Били Айлиш пусна видеоклипа на песента за новия филм

...
Певицата Били Айлиш пусна видеоклипа на песента за новия филм
Коментари Харесай

Били Айлиш пусна клипа към песента за новия филм за Джеймс Бонд

Певицата Били Айлиш пусна видеоклипа на песента за новия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да изчака ", заяви "Дейли мейл ".

Авторката, която е на 18 години, пусна песента преди осем месеца, само че клипът се появява в този момент, в навечерието на премиерата на кино лентата на огромен екран идващия месец.

В клипа са комбинирани черно-бели фрагменти от студийно осъществяване на екран и фрагменти от кино лентата. Те демонстрират романса сред Бонд и Мадлин Суон - в ролята Леа Сейду, който съгласно осведомени приключва с брак в продукцията, предава Българска телеграфна агенция.

В клипа са включени и фрагменти от рисково автомобилно гонене и от битка с сътрудника на Централно разузнавателно управление на САЩ Палома (Ана де Армас), облечена в блестяща вечерна рокля.

Видеото, режисирано от Даниъл Клайнман, приключва с облак пушек зад тила на Айлиш, който спуска тъмна завеса.

Певицата написа в Инстаграм, че видеото е снимано през февруари. "Обичам Бонд и за мен е чест да съм част от това, благодаря @007. ", написа още Айлиш.

"Смъртта може да изчака " е една от първите огромни холивудски продукции, които бяха забавени поради пандемията от новия ковид.

Айлиш, която бе отличена с четири награди "Грами " през януари тази година, е най-младият реализатор, който записва главната тематика във филм за Бонд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР