Певицата Белослава празнува 22 години на сцената с книга, концерт

...
Певицата Белослава празнува 22 години на сцената с книга, концерт
Коментари Харесай

Коварен фарингит сваля Белослава от сцената и я прави сервитьорка в САЩ

Певицата Белослава чества 22 години на сцената с книга, концерт и нов албум с работно заглавие „ Моята музика “.

 

„ Имах щастливо и нехайно детство. Бях  8-годишна когато аплайват в детския радиохор на БНР Приеха ме и пях там осем години. Разболях се от ларингит, който аргументи звук в гласа ми и на 15 години  реших, че повече в никакъв случай няма да пея “, споделя Белослава в изявление за в. „ Галерия “.

Завършва Руското учебно заведение в София през 1991 година и отпътува за Съединени американски щати. Там три години следва рекламна снимка в колежа Санта Моника в Лос Анджелис.  Белослава освен учи, само че и работи в разнообразни вериги за бързо хранене. Животът в Щатите не й подхожда, като че ли  живее от писмо до писмо и тя се прибира в родината.

 

Трамплин в кариерата й е присъединяване в тв предаването „ Хит минус едно “. Тогава Маргарита Хранова, която е другарка на фамилията й споделя: „ Защо не аплайваш в консерваторията? “. И Белослава като на смешка се явява на приемните изпити в Държавната музикална академия „ Проф. Панчо Владигеров “. Влиза в класа на професор Найден Андреев със компетентност поп и джаз пеене. Същинската й музикална кариера стартира през 1998 година , когато образува своя група носеща името „ Трип “. Явява се на  „ Златният Орфей “ през  1998 и 1999 година, като и двата пъти си потегля с награди.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР