Певицата Алма разказа за пътешествието си до Мадейра и обратно,

...
Певицата Алма разказа за пътешествието си до Мадейра и обратно,
Коментари Харесай

Дъщерята на Саня Армутлиева преживя истински ужас зад граница

Певицата Алма описа за пътешествието си до Мадейра и назад, и за първата си дуетна ария с Миро - “Повече ".

Пътешествието до Мадейра стартира с изпускането на първия полет. “Изпуснахме го, тъй като закъсняхме с две минути. Хванахме нов полет, който минаваше през Лисабон. Там обаче изгубих портмонето си с всички документи, пари и карти ", описа певицата в предаването “На кафе ".

“Навръщане още веднъж имаше драми с полетите. Първият ни полет трябваше да кацне в Германия. Без предварителна информация ни споделиха, че няма да кацнем в Берлин, а в Хановер. А вторият ни полет към България беше точно от Берлин ", описа още певицата, чиято музика е нова за българския пазар. 

Наскоро тя се среща с изпълнителят Миро, с който записват и песента “Повече ".

“Когато писахме песента търсихме женски глас от международната сцена ", описа Миро. Идеята за Алма идва напълно инцидентно. “Не можах да допускам, че съм толкоз недалновиден, тъй като Алма беше индивидът, който съм желал през цялото време ", показа той. 

За 18-годишната Алма това е втора ария на български. “За мен беше огромна изненада. Бях доста обезпокоена, когато отивах да запиша песента с него. Не съм вярвала, че ще имам още една българска ария, и то с Миро ", описа за терзанието си певицата. Тя показа, че двамата се срещат точно в деня на записа. “Не го познавах преди този момент. Не знаех какво да чака. Притеснявах се и че би трябвало да пея на български. Но всички бяха толкоз благи. Имаше доста топла сила и поддръжка ", сподели Алма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР