Певицата Алла Пугачова е напуснала Русия с еднопосочен билет. Това

...
Певицата Алла Пугачова е напуснала Русия с еднопосочен билет. Това
Коментари Харесай

Алла Пугачова напусна Русия с еднопосочен билет, взе и децата си

Певицата Алла Пугачова е напуснала Русия с еднопосочен билет. Това твърди вестник „ Известия “. По информация на изданието тя е отпътувала за Тел Авив с еднопосочен билет, съпроводена от децата си, написа „ Труд “.

През пролетта изпълнителката още веднъж хвърча за Израел със брачна половинка си Максим Галкин, който е приет за самостоятелен задграничен сътрудник, и децата си. Там фамилията има елитно имение, което съгласно осведомени коства минимум 6 милиона $.

В края на август Пугачова се завърна в Русия, а по-късно мъжът й Галкин беше приет за непознат сътрудник. Министерството на правораздаването уточни, че художникът е разгласил антируски изказвания в обществените мрежи и също така има източник на финансиране в Украйна. Галкин обаче не се съгласи с новия си статус.

В отговор Пугачова изиска също да бъде включена в листата на задграничните сътрудници и съобщи, че е безсмислено да се изпращат млади мъже на гибел в Украйна поради „ илюзорни цели “. Тогава от Кремъл се въздържаха да разясняват дейностите й.

Източник на „ Известия “ обаче твърди, че по-късно изказване певицата се ревизира по закона за дискредитация на съветската войска.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР