Певицата Алисия се сдоби с поредно отличие, този път извън

...
Певицата Алисия се сдоби с поредно отличие, този път извън
Коментари Харесай

Алисия е Жена на годината - slava.bg

Певицата Алисия се снабди с следващо отличие, този път отвън света на музиката. Тя завоюва приз „ Жена на годината “ в категория „ Мода “, отличавайки се с харизма, жанр и грациозност.

Пред „ Телеграф “ изпълнителката показа, че е дала начало на собствен фешън бранд, а реализацията му е била една от съкровените й детски фантазии.

Всичко в живота й е низ от наслада, а огромно въздействие за триумфите и признанието й се оказва една дребна мистериозност - астрологията. Малцина знаят, че точната науката управлява дейностите и решенията на музикалната звезда.

Модната премия Алисия получава взаимно с нейната партньорка Димка Шаламанова. „ Този бранд е моя сбъдната фантазия, защото постоянно съм желала да се занимавам с мода с изключение на музика. Зад този бранд се крие трудът на доста огромен екип от хора, които горят в работата си, дават най-хубавото от себе си, с цел да осъществят нашите хрумвания. Които апропо не стихват за наша огромна наслада.

Имаме много огромни проекти и задачата ни е да превърнем AliceEvis в най-желания бранд на територията на страната ни. И двете с Димка сме работохолички, тъй че ще го реализираме “, разяснява певицата пред „ Телеграф “ във връзка награждаването и новата работа. Основен акцент в идната линия ще бъде нежното допиране на кашмир и коприна.

„ Определено мога да кажа, че вършим облекла, които всяка жена би трябвало да има в дрешника си и може елементарно да съчетава. Имаме по-спортна линия, чиято основа е памук, имаме страхотни кашмирени плетива, в този момент следва да пуснем страхотни модели от 100% коприна.

Но това, с което стартирахме и се отличихме от другите, са еластичните ни модели, основани от терморегулиращи нишки, които обезпечават прохлада и топлота според от изискванията. Тези нишки транспортират влагата извън и не разрешават развиването на бактерии. Ние в действителност доста държим на материите, качеството и комфорта, не вършим никакви взаимни отстъпки в това отношение “, добавя изпълнителката.

Въпреки работохолизма си тя знае, че няма рецепта за съвършена визия и не се стреми към нея. За разлика от множеството звездни дизайнери Алисия няма да се управлява от последните трендове, нашумели цветови гами и прочие Категорична е, че ще предлага единствено това, което е огледално на персоналния й жанр и чувство. Прави го с обич, тъй като началото на фантазията е в един специфичен стадий от живота й, кондензиран с откровеност - детството.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР