Певицата Адел грабна три награди, в това число и за

...
Певицата Адел грабна три награди, в това число и за
Коментари Харесай

Адел грабна три приза на британските музикални награди

Певицата Адел сграбчи три награди, включително и за най-хубав албум на годината, на церемонията по връчването на английските музикални оценки БРИТ, съобщи Франс прес. 

Адел бе отличена за четвъртия си студиен албум " 30 ". Освен това тя завоюва премиите за ария на годината с шлагера " Easy on Me " и за реализатор на годината. 

Другата огромна английска поп звезда Ед Шийран завоюва наградата за автор/композитор на годината, а младата американка Оливия Родриго стана най-хубав интернационален реализатор. 

Дуа Липа завоюва другата огромна премия на вечерта, откакто потребителите на TikTok гласоподаваха за нея, а не за Адел като най-хубав поп/R&B реализатор.

След като завоюва първата от трите си награди - за най-хубава ария, Адел въодушевено разгласи: " Не мога да допускам, че една пиано балада завоюва против толкоз доста рок банди ".

Нейният по този начин наименуван " албум на развода " - " 30 ", беше най-касов за 2021 година, като единствено за шест седмици бяха продадени над 600 000 копия, а звездата посвети премията си за него на своя наследник и някогашен брачен партньор. 

На вчерашното издание в Лондон за пръв път нямаше обособени награди за мъже и дами. Половото разделяне на категориите бе отстранено, с цел да бъдат отличавани артистите " единствено за работата и музиката си ", обясниха уредниците.

" Разбирам за какво смениха името на тази премия, само че в действителност ми харесва да бъда жена, изпълнителка, в действителност ", съобщи Адел под аплодисментите на публиката в " О2 Арена ". 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР