Певецът Влади Ампов, по известен като Графа, беше гост в

...
Певецът Влади Ампов, по известен като Графа, беше гост в
Коментари Харесай

„Химера“ – новата песен на Графа

Певецът Влади Ампов, по прочут като Графа, беше посетител в студиото на „ Тази заран “, с цел да показа новата си ария „ Химера “. Той показа, че макар невъзможността да извършва музиката си пред аудитория, не е спрял да написа песни цяла зима и в този момент, дни преди астрономическата пролет, е решил да показа една от тях с почитателите си.



Според Графа най-голямата фантазия през днешния ден са срещите с публиката и срещите сред хора очи в очи. Той посочи, че през последните години и най-много по време на пандемията, общуването сред хората се преместило в една паралелна действителност.

Графа е работил повече от 3 месеца по песента и я е свирил на китара. Почитателите му няма да се изненадат, тъй като изпълнителят постоянно споделяше видеа, в които извършва свои песни единствено с акустична китара. Единствените, които може би се нервират поради пристрастеността му към китарата, са хората, които живеят с него.

Музикантът показа, че не се пробва да управлява децата си и ги оставя да се занимават с каквото им харесва. Дъщеря му Никол демонстрира интерес към музиката, само че татко ѝ ще я поддържа в каквото и занятие да реши да се развива.

Цялото изявление с Графа може да видите във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР