Певецът Тома Здравков се завръща на сцената с ново парче

...
Певецът Тома Здравков се завръща на сцената с ново парче
Коментари Харесай

Тома Здравков и Данислав Илиев за общия си нов проект



Певецът Тома Здравков се завръща на сцената с ново парче " Say yeah ", снимано на Охридското езеро.

В изявление за предаването " Хоризонт за вас " той обясни, че новият план, по който работи е дружно с професионалния екскурзовод Данислав Илиев :

Общата ни ария си е цялостен план. Идеята пристигна от Дани, моя съучастник, бизнес сътрудник и другар. Това е план, който ще се развива във времето, не е единствено едно музикално парче или туристическо видео. В Македония се слуша много българска музика. Моите части също се слушат там. На кораба, където се развива една част от действието в клипа, пуснахме много и мои части, и други български рок части, а македонците си ги знаеха - изясни рокаджията Тома Здравков.
Избрахме Охрид поради многото другари, които имаме там и поради това, че аз работя като екскурзовод. Това ми е главната специалност, а Охрид ми е първата дестинация, по тази причина взехме решение там да е първият епизод, означи Данислав Илиев:

Все отново Охрид е обвързван и с българската история. Била е столица на Първото българско царство, тъй че имаме доста сантиментални неща, които ни свързват с Охрид.
Цялото изявление с Тома Здравков и Данислав Илиев можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР