Певецът се жалва, че Сузанита и Шенай харчили парите му

...
Певецът се жалва, че Сузанита и Шенай харчили парите му
Коментари Харесай

Орхан Мурад кръшкал с четири жени

Певецът се жалва, че Сузанита и Шенай харчили парите му за дрога

Певецът Орхан Мурад и дъщерите му – Сузанита и Александра , започнаха люта война след бурния бракоразвод сред него и към този момент някогашната му брачна половинка Шенай, написа Галерия. Повод за абсурда се трансфораха откровенията на по-голямата наследница, която преди дни издаде, че фамилията е било подложено на тормоз, а самите те неведнъж са били гонени, лъгани и обиждани.

Близки до семейството разкриха, че изпълнителят е кръшкал на обичаната си , като окончателната разлъка е била предизвикана от следващата и по-точно – четвърта жена, за която Шенай разбрала. През годините русокоската правела взаимни отстъпки, защото Орхан издържал фамилията и на процедура тя нямала финансова непоклатимост да се отдели. Единственото й предпочитание било Сузанита да навърши пълноправие, с цел да поеме по пътя си. Александра не била грижа, защото тя има сътрудник и дете, което пораства в естетика , надалеч от Мурад.

Няколко месеца Шени и дребната й дъщеря живели в просторния мезонет в Пловдив – съгласно артиста те умишлно не плащали сметки, с цел да го погнат от съда, а парите давали за дрога.

Опитвайки се да се изкара жертва, Орган загуби и дребната част от приятелите си, които са наясно със обстановката. А точно зависимостите на двете дами и нелекият живот, предизвикан от издънките на популярния брачен партньор и татко.

„ Наложи се да прекратим контакт поради прочувствения тормоз . Прекрасно е, че той упреква тях, само че държанието им е предизвикано. Той загатва едни доста тежки грехове, които той позволи. Или както той се изрече един път, това не са грехове, това са си човешки потребности. Оставям това тук “, написа Александра, а таткото се ожали, че е блокиран на всички места.       
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР