Певецът на Тони Димитрова – 29-годишният Миро Станчев, се ожали,

...
Певецът на Тони Димитрова – 29-годишният Миро Станчев, се ожали,
Коментари Харесай

Певецът на Тони Димитрова се жали от хакери! Атакуват членове от семейството му

Певецът на Тони Димитрова – 29-годишният Миро Станчев, се ожали, че хакери се подиграват със фамилията му и разгласяват погрешни неща от тяхно име във Facebook, разбра HotArena.

Пишат се постове от името на мои близки хора, с направени подправени профили, което е доста грозно “, разкрива музикантът, част от състава „ Петте сезона “ на бургаския занаятчия на нотите Стефан Диомов, писа „ Телеграф “.

Нормално е пострадалите да се наскърбяват, само че и също по този начин е обикновено да се ревизира кое е истина и кое не е… Да са живи и здрави хората, спретнали тази конспирация! Дано Господ здраве да ви дава и да ви елементарни, че сте с празни души и сърца! Ако някой има проблем с мен, да ме нападна колкото си желае, само че не намесвайте най-близките ми! Не забравяйте, че и вие имате фамилии и в случай че инцидентно попаднете в такава обстановка сигурно няма да ви е прелестно “, написа Миро в персоналния си профил във Facebook.

Самата Тони Димитрова , с която обикалят сцените в България повече от година, също се включи в обявата и в негова поддръжка съобщи: „ Ооо, прочетох, видях, доста ниско равнище отвред, кака! Хич да не ти пука! Светът е цялостен с анонимни ммалохапи! Горе главата! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР