Певецът Константин може и да е щастливо женен, но това

...
Певецът Константин може и да е щастливо женен, но това
Коментари Харесай

Константин мачка огромните гърди на своя фенка

Певецът Константин може и да е щастливо женен, само че това не му пречи понякога да се радва и на непознати гърди. Осоебено когато става въпрос за голяма гръдна обиколка, каквато неговата брачна половинка Надя не има. 

Всъщност, артистът с най-лиричния глас в попфолка, винаги е твърдял, че не си пада по огромни и изкуствени гърди. Не инцидентно не даваше на Райна да си постави импланти, а и сегашната му жена не се слави с големи прелести. Но наш кореспондент попадна на скандлано клипче, в което Коцето мачка непознати и големи гърди и очевидно му харесва.

" Катенцеее, гледай мамина душица. Може ли да си накърми децата, бе братле? ", обръща се изпълнителя на " Болка в минути " към приятеля му, който снима видеото.

Момичето се оказа огромна фенка на артиста и след негово присъединяване е отишла да се снима с него. Но голямото деколте незабавно е привлякло вниманието му. 

Гърдите на дамите наподобява много вълнуват Константин, защото малко преди този момент се захласна по щръкналите зърна на Ивка Бейбе, която беше отишла в неговия дом, с цел да му вземе изявление.

Всички знаем, че Коцето има голямо възприятие за комизъм и по тази причина не обръщаме вснимание на злобарите, които с тези занимателни видеа се пробват да го изкарат погрешен на жена си и търсят под вола теле. Факт е, че Константин е измежду най-забавните звезди у нас и профилът му в Тик-Ток разцъфтява.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР