Певецът Кийт Флинт е имал връзка с майката на три

...
Певецът Кийт Флинт е имал връзка с майката на три
Коментари Харесай

Кийт Флинт имал тайна връзка

Певецът Кийт Флинт е имал връзка с майката на три деца Файе Келби съвсем до гибелта си. 49-годишният артист излиза повече от 2 години с нея и въпреки двамата да се разделили седмици преди самоубийството му, поддържали връзка до последния миг. Двамата се срещнали посредством близки другари в Есекс.

„ Файе е унищожена. През последните две години Кийт бе голяма част от живота ѝ и тя го обожаваше. Разделиха се, тъй като тя мъчно преживяваше цялото това време, в което бяха надалеч един от различен поради неговите задължения.

В момента ѝ се желае да е знаела какъв брой трагичен е бил той и какво му се е въртяло в главата. Но истината е, че Кийт беше решил да постави завършек на всичко още преди седмици “, показа непосредствен до звездата пред The Sun.

Файе, която има лична дерматологична клиника бе видяна обляна в сълзи предходната седмица, само че отхвърли да разяснява. Татуираният реализатор, който стана прочут в средата на 90-те като фронтмен на групата „ Продиджи “ бе женен за японската диджейка Мауми Каи. Двамата се разделиха преди 3 години.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР